duminică, 3 mai 2009

Declaratia oficiala a delegatului Rusiei la HCHR

ASaaa, cum persoana aici prezenta in fata monitotului reuseste mereu sa faca ceva care sa o scoata din anonimat, nu se putea ca marele eveniment Galmun sa treaca si eu sa nu dau cu bata-n balta. Dupa cum probabil ca toti stiu maretul bilet intre Rusia si Irlanda si maretul citat bolduit din ziar "You can have the dude with the big hair", nu il voi mai posta si pe el. SE cer insa cateva explicatii de rigoare:
1. Radu Valeanu NU era "tipul cu parul mare". Acela era doar persoana care ar fi putut servi drept premiu de consolare pentru Irlanda, deoarece Radu era deja desemnat altcuiva *cough*
2. Era sfarsitul celei de-a doua sesiuni, deci se cereau ceva chestii mai importante de discutat decat Fasia Gaza.
3. Ce mai conteaza toate astea cand a fost genial totul?

Felicitari deci tuturor delagtilor si persoanelor care au facut (sau nu) ceva!!

Ca o ultima chestie, pot sa o omor pe aia care a zis "ASa-i ca se poate? Da se poate!", ieri la karaoke?(later edit) Felicitari AFghanistan! Pentru pastrarea tuturor granitelor inchise cat mai mult timp!

Un comentariu:

  1. the honorable delegate of Ireland:premiu de consolare...*cough**cough**cough*,zici?
    :)))
    All in all,as the honorable delegate of the federation of russia stated,does it really matter who's who,when we had so much fun...and in this way i want to thank my fellow delegate for this post...that explains clearly the lil' "message":))

    RăspundețiȘtergere